Start van het nieuwe chirojaar

Beste leden en ouders,

Het nieuwe chirojaar zit er weer aan te komen en jullie leiding staat te popelen om eraan te beginnen! 4 september is het van dat! Dan vindt de officiële startdag plaats voor jullie kapoenen.
We beginnen zoals gewoonlijk om 14u. Dan spelen we een spel om te achterhalen wie je nieuwe leiding wordt. Daarna om 17u30 willen we voor zowel de ouders als de leden een barbecue organiseren. Dit wordt ook een moment waar we de oudleiding gaan uitwuiven en de kookouders en de VB's nog eens in de bloemetjes willen zetten voor al hun hulp. Ook presenteren we jullie de nieuwe leiders en leidsters. Dit wordt een moment waar jullie ook al jullie vragen kunnen stellen en waar jullie je kinderen al kunnen inschrijven voor het nieuwe chirojaar.

Het idee van onze barbecue is als volgt. Het is de bedoeling dat we allemaal iets meenemen om zo de kosten wat te drukken. Per groep krijgen jullie iets om mee te nemen. (Je neemt de groep waar je dit chirojaar inzit) Iets klein of iets groots, het doet er niet toe! Alle beetjes helpen om tot een geslaagde barbecue te komen! Wij zorgen ervoor dat er genoeg vlees zal zijn. Wij zullen ook voor borden en bestek zorgen. Drank zullen wij aan democratische prijzen voorzien.

Speelclub: Groenten

Rakwi: Pasta's, pastaslaatje, brood of aardappelen

Tito: Hapjes

Keti: Sausen, vinaigrette en/of zelfgemaakte dressing

Aspi: Desserts

Hopelijk tot dan!

Groetjes de leiding,

Iris, Kiona, Maurice, Ode , Luna, Jacky, Raffaël, Kelly, Joachim, Ellen, Robin, Mathilde, Simon, Julie, Xander, Lukas, Maren, Ward, Eline, Elise, Jinthe, Lara, Arthur, Inge en Cindy